سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹

با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان؛

کتابخانه عمومی خیر ساز روستای احمدآباد خارتوران افتتاح شد

افتتاح کتابخانه خیرساز

روستای احمدآباد خارتوران شهرستان شاهرود، شاهد رویدادی فرهنگی بود؛ جایی که کتابخانه علی بن ابیطالب (ع) با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان افتتاح و برگ دیگری به دفتر فرهنگی این خطه افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، در آئینی با حضور سعید دهقانلو؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، سید ابراهیم موسوی؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود،  محمدتقی یزدی؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود، مهناز سردارنیا؛ خیّر کتابخانه‌ساز و برخی از اعضای شورا، مسئولان منطقه و فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی، کتابخانه‌ عمومی علی‌بن‌ابیطالب (ع) روستای احمدآباد خارتوران افتتاح و به بهره‌برداری رسید. این روستا در حالی صاحب کتابخانه‌ای خیرساز شد که قرار است تصویر این روستا را برای جریان مطالعه در دل کویر تغییر بدهد.

کتابخانه عمومی خیر ساز روستای احمدآباد خارتوران افتتاح شد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان در این مراسم، ضمن قدردانی از حمایت‌های خیّر این مجموعه که با همکاری و کمک‌های مالی خود، زمینه ساخت کتابخانه‌ها را فراهم کرد، گفت: تلاش‌ها و پیگیری‌های همکاران شهرستان شاهرود نیز قابل‌تقدیر است. این تلاش‌ها باعث شد این پروژه‌ باکیفیت مناسب به بهره‌برداری برسد. امیدوارم با ادامه این همکاری‌ها و تلاش جمعی، بتوانیم کتابخانه‌های بیشتری را در شهرستان شاهرود و سایر نقاط استان افتتاح و تجهیز کنیم تا فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بیش‌ازپیش در جامعه نهادینه شود.

کتابخانه عمومی خیر ساز روستای احمدآباد خارتوران افتتاح شد

سعید دهقان‌لو تأکید کرد: هر وقت کتابخانه‌ای در یک منطقه دور ساخته می‌شود، از همان لحظه فاصله میان مرکز و حاشیه کمی کوتاه‌تر می‌شود بنابراین احمدآباد حالا فقط یک روستای کویری نیست، بلکه به یک پایگاه مطالعه تبدیل‌شده است و این تغییر هویت برای کودکانی که سال‌ها با محدودیت منابع آموزشی روبه‌رو بوده‌اند یک نقطه چرخش به‌حساب می‌آید.

وی افزود: خیرانی مثل «خانواده مرحوم سردارنیا» ثابت کردند که سرمایه‌گذاری فرهنگی لزوما نیازمند پروژه‌های بزرگ و شهری نیست، گاهی یک بنای ۱۲۵ مترمربعی می‌تواند جریان آگاهی را در یک منطقه کامل تغییر دهد.

کتابخانه علی‌بن‌ابیطالب (ع) با هزینه ۱۰ میلیارد ریالی توسط خانواده مرحوم سردارنیا ساخته شد.

گفتنی است، روستای احمدآباد در بخش خارتوران شهرستان شاهرود در شرق استان سمنان واقع‌ شده است. روستایی دور از مرکز شهرستان بافاصله‌ای که معمولا اخبار فرهنگی از آن کمتر شنیده می‌شد، اما امروز با همت خیرین روستا، ساختمانی بنا شد که قرار است سکوت کویر را به صدای ورق خوردن کتاب پیوند بدهد.

در حال حاضر، شهرستان شاهرود دارای چهار کتابخانه خیرساز دیزج، مغان، زمان‌آباد و احمدآباد است. این چهار نقطه، شبیه چهار چراغ کوچک روی نقشه گسترده روستاها هستند؛ چراغ‌هایی که روشن مانده‌اند تا فاصله میان شهر و روستا، فاصله میان برخورداری و کمبود امکانات کمرنگ‌تر شود.

کتابخانه عمومی خیر ساز روستای احمدآباد خارتوران افتتاح شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 0 =